Residence, het woonmagazine van Nederland

Residence_Cover_12_2022-2

Residence met korting

Residence_Cover_12_2022-2

Residence met cadeau

Kies je cadeau

Vanaf € 69,90

Meest gekozen

Kies je korting

Vanaf € 22,50

Geef cadeau

Vanaf € 25

voor nieuwe abonnees

Welk cadeau kies jij?

Residence + skincare

slechts € 75

Residence + blender

slechts € 75

Residence + tafellamp

slechts € 75

Residence +
bril en ketting

slechts € 75

Residence + boeken

slechts € 75

Residence

We waarderen ons eigen interieur steeds meer. Het is de plek om iedere dag thuis te komen en vormt een verlengde van ieders identiteit. Residence is het mooiste interieurblad van Nederland, waar je inspiratie opdoet voor je eigen unieke stijl, buiten de gebaande paden om. Duik in de interieurtrends van vandaag de dag, ontdek de mooiste design hotspots of leer van ambachtelijk meesters en kunstenaars. Maar liefst tien keer per jaar de allermooiste ideeën voor je eigen huis en bovendien het meest exclusieve huizenaanbod in Toplocaties.

Voordelen voor abonnees

Verwen jezelf tien keer per jaar met Residence, zonder verzendkosten en nog voordat het magazine in de winkel ligt bij je thuis! Daarbij krijg je de digitale versie helemaal gratis.

Veelgestelde vragen

Je ontvangt je eerste editie op het moment dat de nieuwe uitgave verschijnt. Uiteraard als abonnee ontvang je deze als eerste!

Ja, na de actieperiode kun je jouw abonnement eenvoudig maandelijks opzeggen.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn.

Het voordeeltarief is geldig voor de looptijd waar deze op van toepassing is. Na deze looptijd gaat het abonnement over in het reguliere tarief.

De kosten van een abonnement bedragen na de voordeelperiode € 87,50 per jaar.

Je kunt Residence cadeau geven door in het formulier te kiezen voor ‘Cadeau abonnement’. Je kunt dan in het formulier aangeven naar wie het cadeau verzonden moet worden.

Onze abonneeservice staat altijd voor je klaar! Via de onderstaande knop ‘Abonnee service Residence’ kan je alles zelf regelen, of contact opnemen als je er zelf niet helemaal uit komt.